Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni

6698 sayılı KVKK m.10 kapsamında · Son güncelleme: 20 Eylül 2025

1. Veri sorumlusu

Hamza Karakaya (Black & Titanium Studio), İzmir, Türkiye, seyir.app.destek@gmail.com

2. İşlenen kişisel veriler ve amaçlar

Veri kategorisiİşleme amacıHukuki sebep (m.5)
Kimlik/iletişim: e-posta, (Google ile girişte) adÜyelik, giriş, eşitlemeSözleşmenin ifası
Kullanıcı içeriği: kaydedilen yerler, rotalar, anılar, tercihlerHizmetin sunulmasıSözleşmenin ifası
İşlem güvenliği/teknik: çökme raporu (cihaz modeli, işletim sistemi, sürüm)Hataların giderilmesi, uygulama güvenliğiMeşru menfaat
Kullanım istatistiği (anonim)Ürünü geliştirmeAçık rıza (Ayarlar'dan verilir/geri alınır)
Hata bildirimi içeriği (kimliksiz)Veri kalitesiMeşru menfaat

Konum verisi yalnızca cihazınızda işlenir, tarafımıza iletilmez. Özel nitelikli kişisel veri işlenmez.

3. Aktarım

Verileriniz; aşağıdaki yurt dışı hizmet sağlayıcılara aktarılmaktadır:

Supabase ve Google, kişisel verilerin korunmasına ilişkin uluslararası standartlara (ISO 27001, SOC 2) uygun güvenlik önlemleri uygulamaktadır. Verileriniz satılmaz, reklam amacıyla üçüncü taraflarla paylaşılmaz. Açık rızanızı geri almanız halinde ilgili veri aktarımı durdurulur; ancak rıza öncesinde gerçekleşmiş aktarımların geçerliliği etkilenmez.

4. Toplama yöntemi

Veriler uygulama üzerinden, otomatik veya sizin girmenizle toplanır.

5. Saklama

Amaç için gerekli süre boyunca; hesap silme talebinden sonra 30 günlük bekleme süresinin ardından silinir.

6. Haklarınız (m.11)

Verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme; işlenmişse bilgi talep etme; amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme; aktarıldığı kişileri bilme; eksik/yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme; silinmesini/yok edilmesini isteme; bunların aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme; otomatik sistemlerle analiz sonucu aleyhinize bir sonuca itiraz etme; kanuna aykırı işlenme nedeniyle zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Başvuru: seyir.app.destek@gmail.com. Talebiniz en geç 30 gün içinde yanıtlanır. Uygulama içinden hesabınızı silebilirsiniz (Ayarlar > Gizlilik).